• Spring naar de hoofdnavigatie
  • Door naar de hoofd inhoud
  • Spring naar de voettekst

Bossert Kookwerken

  • Home
  • Bossert Kookwerken
  • Recepten
  • In de media
  • Contact

1 juni 2021 Lisette Bossert

Inspiratietraining:

Eten en drinken, hét instrument voor meer geluksmomenten in de zorg

Hoe maak je van eten en drinken een waardevol instrument waarmee je volop geluksmomenten kunt creëren voor mensen die zorgafhankelijk zijn? In deze interactieve training gaan we in op de vele mogelijkheden waarop je dat kunt doen. Daarnaast onderzoeken we het “waarom”, want pas als je de meerwaarde begrijpt zal je gemotiveerd zijn om ermee aan de slag te gaan.

Praktische informatie:

  • De training duurt 3,5 uur. We starten met een interactief en inspirerend theoretisch deel, daarna gaan we de keuken in en brengen we de besproken theorie in praktijk. Aan het eind proeven we alle gerechtjes en genieten we van het resultaat.

  • Deze training is geschikt medewerkers uit alle lagen van de zorgorganisatie zoals: zorgmedewerkers, huiskamermedewerkers, teamcoaches, activiteitenbegeleiders, koks, diëtisten, logopedisten, etc.

  • Maximaal 12 deelnemers of in overleg

  • Ik verzorg de training voor u in-company of op een sfeervolle locatie elders.

Voor vragen, meer informatie of het boeken van deze training, u kunt hier contact met me opnemen.

Reacties van deelnemers:

“De koks van Dagelijks Leven hebben dankzij de training van Lisette heel veel direct toepasbare kennis en vaardigheden opgedaan, maar ook ‘food for thought’ gekregen om met collega’s met een andere functie verder over na te denken. Er was ook veel ruimte om ervaringen uit te wisselen. Er zijn al veel mooie initiatieven en die mogen ook met trots en plezier worden gedeeld! De mix van nieuwe kennis en uitwisseling maakte de trainingsdagen extra leuk. Dank je wel!” Judith Mombarg – Manager Dagelijks Leven Academy

“Dank (weer) voor een inspirerende avond. Ik heb erg genoten en je hebt mijn medewerkers aangezet om over dingen na te denken en te blijven denken.” Gerie Stigter – Locatiemanager de Thuynen – Welthuis

“De inspiratietraining van Lisette heb ik als waardevol en praktisch ervaren. Het belang van eetmomenten en geuren voor onze bewoners op Somatiek en PG  wist zij op een enthousiaste en verhelderende manier te onderbouwen en uit te leggen. Tegelijkertijd werden ideeën en handvatten aangereikt over de manier waarop je in de dagelijkse praktijk hiermee aan de slag kunt gaan, ook wanneer maaltijden kant en klaar op locatie aangeleverd worden!  Tot slot hebben we een paar van haar recepten gekookt en geproefd en ervaren wat geuren en in gezamenlijkheid iets koken met ieder van ons deed.” – Caroline Houben, geestelijk verzorger – Zorgcirkel

“Erg leuke training, ik heb veel geleerd en heel fijn om na de theorie ook de keuken in de gaan.” Welzijnsmedewerker – Zorgcirkel

“Alle tips en trucs zetten me wel aan het denken, we kunnen echt nog veel verbeteren.” – huiskamermedewerker – Cardia Ouderenzorg

Dit delen:

  • Facebook
  • Twitter
  • E-mail
  • Pinterest
  • Print

Uit: In de media

Footer

Volg mij op

  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn

Copyright © 2023 · Bossert Kookwerken