Kloosterhotel ZIN; Chef-kok
Lisette heeft van 2000 tot en met 2013 de keuken aangestuurd van ‘ZIN in werk’, later ‘kloosterhotel ZIN‘.
Ze heeft de keuken een duidelijke structuur gegeven met een vooruitstrevende eigen identiteit wat als goede basis fungeerde en nog steeds voelbaar is. Biologisch, puur, seizoensgebonden.
Mooi was ook om te zien hoe zij samenwerkte met het ‘ZIN team’ (20 medewerkers van Cello met een beperking die in en rond de keuken werken). Daarnaast was Lisette een hele fijne collega en werkte goed samen met de vrijwilligers, haar koks en overige medewerkers. Lisette bewaakte de kwaliteit en uitstraling en tegelijk stimuleerde zij haar keuken-team om hun eigen ziel in het eten te leggen. Iedere dag werd er iets anders gemaakt wat de koks zelf hadden bedacht. Kortom, Lisette heeft niet alleen een grote bijdrage geleverd aan de identiteit van ZIN maar zeker ook aan het succes daarvan.
Klaas van Leengoed
Directeur kloosterhotel ZIN 2010-2014