Koken voor groepen in de kleinschalige zorg; een praktische training
Werk je in de kleinschalige zorg en vind je het lastig om elke dag weer een lekker menu te bedenken. Hou je van koken en wil je leren hoe je het eten nog meer smaak kunt geven of serveren jullie kant-en-klaar eten en wil je graag wat meer zelf gaan koken en meer beleving rondom de maaltijden creëren?
Het zijn vragen die medewerkers uit de kleinschalige zorg me regelmatig stellen.
Vandaar deze praktische training waarbij we met elkaar aan de slag gaan met de praktische kant van het koken voor groepen. Onderwerpen die aan bod komen: hoe verzin je elke dag een nieuw menu dat past bij de smaak van de bewoners, hoe kook je lekker op smaak zonder meteen de zoutpot te pakken, hoe kun je aan restverwerking doen en er passeren volop tips en trucs die het koken voor groepen makkelijker en overzichtelijker maken.
De training bestaat uit een interactieve, praktische lezing, daarna gaan we natuurlijk ook de keuken in en brengen de besproken theorie meteen in praktijk.