• Spring naar de hoofdnavigatie
  • Door naar de hoofd inhoud
  • Spring naar de voettekst

Bossert Kookwerken

  • Home
  • Over Lisette Bossert
    • Culinair trainer en inspirator voor de zorgsector
    • Smakelijke activiteiten op maat, voor mensen die zorgafhankelijk zijn
    • Toen was koken heel gewoon; hét inspiratie-kookboek voor de ouderenzorg
    • Kookdocent
  • Recepten
  • Blog & Vlog
  • Contact

Over Lisette Bossert

Ik werkte vele jaren als chef kok bij Kloosterhotel ZIN in Vught. Vanaf het ontstaan van ZIN in 2001 tot eind 2013 was ik het gezicht van de biologische seizoenskeuken, gaf vorm aan de visie en kookte, met mijn collega’s, voor groepen van 10-150 personen.

In 2014 richtte ik Bossert Kookwerken met dit bedrijf heb ik een missie:

  • Eten en drinken, hét instrument voor meer geluksmomenten in de zorg.

Voor het uitvoeren van mijn missie werk ik graag samen met organisaties die een visie hebben op eten, drinken en welzijn. Organisaties en mensen die net als ik geloven dat samen lekker eten en het ervaren van leef- en werkplezier bijdraagt aan het geestelijk en fysiek welbevinden van bijna ieder mens.

 

“Samen koken met mensen met dementie of een handicap biedt zo veel waardevolle mogelijkheden. Met het schillen en snijden van de groente houd je de mens in beweging, mentaal en fysiek. Tegelijkertijd geef je aandacht aan de vaardigheden die men wél heeft ….. en dat kan niet anders dan heilzaam zijn.”

Footer

Volg mij op

  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn

Copyright © 2021 · Bossert Kookwerken