• Spring naar de hoofdnavigatie
  • Door naar de hoofd inhoud
  • Spring naar de voettekst

Bossert Kookwerken

  • Home
  • Over Lisette Bossert
    • Culinair trainer en inspirator voor de zorgsector
    • Smakelijke activiteiten op maat, voor mensen die zorgafhankelijk zijn
    • Toen was koken heel gewoon; hét inspiratie-kookboek voor de ouderenzorg
    • Kookdocent
  • Recepten
  • Blogs
  • Contact

Kookdocent

Tot eind 2013 werkte ik gedurende 12.5 jaar als chef-kok bij Kloosterhotel ZIN in Vught. Bij ZIN heb ik de organisatie van de biologische (deels vegetarische) seizoens-keuken opgezet, de duurzame visie vorm gegeven en gekookt voor groepen van 10-125 personen. Tegenwoordig deel ik met veel plezier mijn vakinhoudelijke kennis, inspiratie en kookplezier met professionele koks of enthousiaste amateurkoks.

Opdrachtgevers:

Bioboerderij ‘t Schop, Hilvarenbeek (Noord Brabant)

  • begeleiden van diverse kookworkshops

Boshoeve Sprankenhof, Udenhout (Noord Brabant)

  • begeleiden van diverse kookworkshops

Sint Nicolaasstichting, huize Elisabeth 

  • 2018: Het keukenteam van het klooster heeft behoefte aan verdieping zodat ze beter kunnen inspelen op de culinaire verzoeken van bezoekers. In drie dagen gaan we aan de slag met de ins en outs van de biologische, vegetarische en veganistische keuken.

De Groene kookacademie is de eerste vegetarische kookopleiding die zich mag kronen tot 100% EKO-gecertificeerde horeca-opleiding van Nederland. De opleiding is bedoeld voor diëtisten, voedingsdeskundigen en therapeuten, maar natuurlijk ook voor alle kookliefhebbers.

  • 2015- heden: ik werk regelmatig als gastdocent bij de Groene Kookacademie en verzorg de vaste les met het thema “koken en creativiteit”, daarnaast ben ik examinator tijdens de praktijkexamens.

Bionext

  • 2015: Tijdens de Biobeurs verzorgde ik op het centrale podium een masterclass met als thema “taste your waste”.

Calvijn College

  • 2015: Voor leerlingen van klas 3 van de afdeling verzorging van het VMBO verzorgde ik enkele kooklessen met als thema “lekker vegetarisch koken met seizoensgroenten”.

Landal Green Parcs

  • Vegetarische kookworkshop voor de chef-koks van alle Landal GreenParks.

Footer

Volg mij op

  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn

Copyright © 2021 · Bossert Kookwerken

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat ermee instemt.Ok