• Spring naar de hoofdnavigatie
  • Door naar de hoofd inhoud
  • Spring naar de voettekst

Bossert Kookwerken

  • Home
  • Wat doet Bossert Kookwerken?
  • Recepten
  • Inspiratie
  • Contact

2 juni 2018 Lisette Bossert

Drie-in-de-pan

drie-in-de-pan

Ingrediënten:

  • 250 g zelfrijzend bakmeel
  • mespunt zout
  • 3 dl melk
  • 100 g rozijnen
  • 1 ei
  • boter
  • zonnebloemolie
  • poedersuiker
  • keukenstroop

bereiding:

  1. Meng bakmeel met en snuf zout in een beslagkom en maak een kuiltje in het midden
  2. Giet hierin 2 dl melk en roer vanuit het midden met een garde tot een glad beslag
  3. Voeg al roerend de rest van de melk toe
  4. Voeg het ei toe en roer met een garde tot je een glad, stevig beslag hebt.
  5. Schep de rozijnen door het beslag.
  6. Zet de koekenpan op het vuur en verhit een klontje boter een een klein scheutje olie.
  7. Voeg vervolgens drie eetlepels beslag toe en laat de ‘drie-in-de-pan’ rustig gaar en goudbruin worden
  8. Als er belletjes verschijnen, omdraaien en laat aan de andere kant bruin bakken.
  9. Serveer de drie-in-de-pannekoekjes met keukenstroop of poedersuiker.

 

Dit delen:

  • Klik om te delen op Facebook (Wordt in een nieuw venster geopend) Facebook
  • Klik om te delen op X (Wordt in een nieuw venster geopend) X
  • Klik om dit te e-mailen naar een vriend (Wordt in een nieuw venster geopend) E-mail
  • Klik om op Pinterest te delen (Wordt in een nieuw venster geopend) Pinterest
  • Klik om af te drukken (Wordt in een nieuw venster geopend) Print

Uit: Recepten

Footer

Volg mij op

  • Facebook
  • X
  • LinkedIn

Copyright © 2025 · Bossert Kookwerken

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat ermee instemt.Ok