• Spring naar de hoofdnavigatie
  • Door naar de hoofd inhoud
  • Spring naar de voettekst

Bossert Kookwerken

  • Home
  • Bossert Kookwerken
  • Recepten
  • In de media
  • Contact

26 september 2020 Lisette Bossert

Tutti frutti

Ingrediënten: 

  • 250 gram tutti frutti
  • ½ liter troebel appelsap
  • 1 pijpje kaneel
  • 1 tl aardappelzetmeel

Bereiding: 

  1. Laat de tutti frutti in een afgesloten bak een nacht in de koelkast wellen in de appelsap.
  2. Breng de volgende dag de gewelde vruchten samen met de appelsap en het pijpje kaneel aan de kook.
  3. Laat het op laag vuur een half uur doorkoken met de deksel op de pan.
  4. Leng het aardappelzetmeel aan met een scheutje water en roer het goed door en voeg het toe aan de tutti frutti, breng het vocht nog even aan de kook.
  5. Laat het gerecht afkoelen.
  6. Serveer de tutti frutti bijvoorbeeld bij vers gekookte custardvla. Voor het recept klik je hier!.

Dit delen:

  • Facebook
  • Twitter
  • E-mail
  • Pinterest
  • Print

Uit: Recepten

Footer

Volg mij op

  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn

Copyright © 2023 · Bossert Kookwerken