upside down-rabarbertaart
Ingrediënten:
- 150 bloem
- 100 amandelmeel
- 250 suiker
- 250 boter
- 5 eieren
- rabarber
- handje rietsuiker
- 2 eetl custardpoeder
- snuf zout
Bereiding:
- Verwarm de oven op 170 graden.
- Smelt de boter in een pan op zacht vuur.
- Klop de eieren en suiker romig en lichtgeel.
- Voeg de bloem en amandelmeel toe en spatel goed door.
- Voeg de gesmolten boter en zout toe en meng tot een homogeen beslag.
- Neem een springvorm en leg een vel bakpapier op de bodem.
- Snijd zoveel rabarber in stukjes tot de bodem met een enkele laag bedekt is.
- Bestrooi de rabarber met een handje rietsuiker en de custardpoeder.
- Schep het cakebeslag op de rabarber.
- In de oven op 170 graden en ongeveer 50 minuten bakken.
Keer de taart, als ie afgekoeld is, om op een bord.